Warehouse Apartment

pionioncorp has created an inner city oasis by converting a warehouse into apartments with high ceilings and a rooftop terrace.  The thing about the Warehouse Apartment that caught my eye initially was the roof, not only because of the colour – who doesn’t love a Sand Red roof – but also for the look created by the offset technique used.

A closer look at the Warehouse Apartment building revealed quite a few interesting details and techniques, such as the use of the SNOT techniques to create texture in the facade, the tiles in the arches above the windows and the circular feature at the top of the wall.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s